Si continueu utilitzant aquest lloc, accepteu les Condicions d'ús i la Política de privadesa associades. Utilitzem galetes per millorar la vostra experiència d'usuari, realitzar mesures de públic i permetre-us compartir contingut a les xarxes socials: consulteu la nostra Política de galetes per obtenir més informació. Feu clic al botó per donar el vostre consentiment.
{{ ctx.nhits | number }} record

{{ ctx.nhits | number }} record

Active filters

No active filters

Filters

Parcs Eòlics/Cogeneració Illes Balears

S'estan afegint registres a aquest conjunt de dades. Aquest procés pot tardar una mica. És possible que aquestes visualitzacions siguin incompletes durant el procés. No dubteu a actualitzar la pàgina amb regularitat!

Conjunt de dades espacials format pels elements de la xarxa de producció energètica del les Illes Balears; centrals convencionals, de cogeneració, parcs eòlics i parcs fotovoltaics, així com, els elements que configuren la distribució energètica; la xarxa de distribució d'electricitat, les subestacions i els gasoductes. Alguns elements d’aquest conjunt de dades espacials només són accessibles pels usuaris autoritzats pel propietari de les dades.

Dataset schema

JSON Schema

The following JSON object is a standardized description of your dataset's schema. More about JSON schema.